WAREHOUSE OFFICES

Office Space Renovation 

Location: Ljubljana, Slovenia

Client: Private

Year: 2020

Program: office

Area: 1250 m2

Architecture: Ognen Arsov, Ana Kosi, Ajda Merslavič, Žiga Rošer

Collage: Sara Škarica

 

The design of the office space of a software development company is inspired by a reinterpretation of the concept of a modern and advanced data system. That coalesces in the materials, flexibility and design logic of the space. The design of the offices is co-created by the main elements of: 1. wooden flooring, 2. grey interior shell (walls, pillars, ceiling), 3. neutral industrial/institutional and 4. color/unique furniture.

The space is designed to flow in sequence. A raster of load bearing pillars dictates the sequence of spaces of determined functions. Each sequence or ambient is determined by a distinctive color hue and each ambient has its own character. Space stratification is achieved through various flexible curtains, metal shelving units and varying transparency and linking spaces.  

EPILOG.jpg
KIP_epilog_25.jpg
KIP_epilog_23.jpg
KIP_epilog_24.jpg
KIP_epilog_4.jpg
KIP_epilog_00.jpg
KIP_epilog_10.jpg
KIP_epilog_07.jpg
KIP_epilog_05.jpg
KIP_epilog_06.jpg
KIP_epilog_11.jpg
KIP_epilog_08.jpg